Projekts

 

Rekonstruētas ģērbtuves un dušas telpas Brocēnu vidusskolā.

 

Ar nodibinājuma “CEMEX Iespēju fonds Brocēniem un Saldus rajonam” atbalstu Brocēnu vidusskolā ir veikta ģērbtuvju un dušas telpu rekonstrukcija.

Brocēnu vidusskola vienmēr ir lepojusies ar augstiem sasniegumiem sportā. Labi rezultāti ir uzrādīti hokejā, futbolā, basketbolā, tautas bumbā, vieglatlētikā un citos sporta veidos. Regulāri tiek atjaunots sporta inventārs. Bet sporta zāles dušas telpas un ģērbtuves, līdzekļu trūkuma dēļ, nebija rekonstruētas kopš 1964. gada.

Jau jūnija mēnesī, ar CEMEX finansiālu atbalstu, tika uzsākti lieli remontdarbi pie sporta zāles esošajās ģērbtuvēs un dušas telpās. Darbi bija apjomīgi – tika mainītas grīdas, veikta to flīzēšana, veikta starpsienu siltumizolācija, sienu flīzēšana, griestu montāža, durvju montāža, cauruļu sistēmas nomaiņa un citi darbi. Tagad dušas telpas un ģērbtuves izskatās estētiski un pievilcīgi, ir ērti lietojamas un atbilst MK noteikumiem 610. no 27.12.2002. „Higiēnas prasības vispārējās pamatizglītības, vispārējās vidējās izglītības un profesionālās izglītības iestādēm”. Prieks skolēniem, skolotājiem un visiem, kas apmeklē Brocēnu vidusskolas sporta zāli. Paldies SIA CEMEX!!!!

 

														
Irēna Birgersone