Mācības nenotiek

23.oktobrī sakarā ar to, ka skolā nebūs ūdens, mācību un pulciņu stundas nenotiks. (Atstrādāsim novembra mēnesī)

														
Irēna Birgersone

Konkurss “Kas notiek?”

26.oktobrī konkurss 9.klasēm “Kas notiek?” Skolas dzimšanas dienas pasākums “Dari kopā ar skolotāju” 1.-4.kl.1130 + kopīga atrakciju stunda (vada sk.Digna)

														
Irēna Birgersone

Skolas dzimšanas diena

25.oktobrī skolas dzimšanas dienas pasākums “Dari kopā ar skolotāju” 5.-12.kl.14.00. “Pogu” balvas pasniegšana. Ballīte 19.00 – 23.00

														
Irēna Birgersone

I.Ābeles viesošanās

24.oktobrī dramaturģes Ingas Ābeles viesošanās. Florbols meitenēm 6.-9.kl. Klašu audzinātāju konsultatīvā padome.

														
Irēna Birgersone

Labo darbu nedēļa

 

Labo darbu nedēļa 2012 tuvojas!

Visā Latvijā nedēļas garumā no 2012.gada 22. līdz 28.oktobrim jau ceturto gadu tiks atzīmēta Labo darbu nedēļa, kuras laikā ikviens tiek aicināts sniegt palīdzību līdzcilvēkiem un vairot palīdzēšanas kultūru valstī.

Akciju organizē labdarības organizācija Palīdzēsim.lv un uzņēmums LDE group, un tās mērķi ir aizsāktās palīdzēšanas kustības popularizēšana un izvēršana, cilvēku rosināšana uz savstarpēju atbalstu, tādējādi vairojot pozitīvos mirkļus gan devējiem, gan saņēmējiem, un projekta pārvēršana par tradīciju.

Akcijas organizatori vēlas vērst uzmanību, ka palīdzības sniegšanai nav nepieciešami lieli finansiāli ieguldījumi, tikai vēlme palīdzēt – uzkopt pagalmu vai sarīkot rudens talku tuvējā apkārtnē, palīdzēt pensionāriem kaimiņos sakrāmēt šķūnītī malku vai atnest pirkumus no veikala, izvest pastaigā patversmē dzīvojošu suni, pateikt labu vārdu kaimiņam, uzsmaidīt pretimnācējam.

2012.gads ir pasludināts par Eiropas gadu aktīvai novecošanai un paaudžu solidaritātei, tieši tādēļ īpaši aicinām atbalstīt pensionārus un vientuļus vecos cilvēkus, kuriem liela vērtība ir kopā būšana vai palīdzība mājas darbos.

Palīdzēsim.lv un LDE group aicina uzņēmumus, pašvaldību iestādes, nevalstiskās organizācijas, skolas, ģimenes un draugu kompānijas iesaistīties Labo darbu nedēļā un ar savu piemēru uz labiem darbiem aicināt arī citus. Iedvesmu labiem darbiem ikviens var smelties no iepriekšējo gadu piemēriem:

Un tādu darbiņu bija daudz… Redziet, cik vienkārši ir izdarīt labu darbu!

Tāpat kā iepriekšējos gados, par paveikto aicinām pastāstīt citiem, izmantojot portālā „Draugiem.lv” esošo  Labo darbu skaitītāju (kas darbosies no 22.oktobra) vai arī stāstu kopā ar fotogrāfijām, kur attēlots labo darbu veikšanas brīdis, nosūtīt uz e-pasta adresi: labie_darbi@palidzesim.lv

Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu!

Vairāk informācijas:

http://www.palidzesim.lv
http://www.draugiem.lv/labo.darbu.nedela
http://www.facebook.com/pages/Palidzesimlv
twitter.com/palidzesimlv

 

BROCĒNU VIDUSSKOLAS SKOLĒNI!

PIEDALĪSIMIES LABO DARBU NEDĒĻĀ NO 22. LĪDZ 28.OKTOBRIM.

PAR PADARĪTO UZRAKSTI RAKSTIŅU SKOLAS AVĪZEI LĪDZ

5.NOVEMBRIM UN NOSŪTI UZ E -PASTU mairitan@inbox.lv

 

														
Irēna Birgersone

Brauciens uz Tīreļpurvu

18.oktobrī brauciens uz patriotisku pasākumu Tīreļpurvā 8.-12.kl. 16.30 – 24.00.

														
Irēna Birgersone

Florbols

17.oktobrī florbols 8.-9.kl.zēniem 15.30. Dzejas pēcpusdiena sākumskolā 14.00. MP sanāksme 15.30

														
Irēna Birgersone

Komunikācijas līnija

16.oktobrī komunikācijas līnija 5.-12.kl.

														
Irēna Birgersone

Īpašs piedāvājums

6.-8. kl.skolēniem iespēja pieteikties nodarbībām matemātikas un dabaszinātņu jomā  30.- 31. oktobrī (10.00 – 15.00) dabaszinātņu ēkā. Nodarbības vadīs eksperti no Latvijas Universitātes dabaszinātņu izglītības centra. Izglītojoši, interesanti, netradicionāli! Būs pusdienas un tējas pauzes. Nav dalības maksas!Interesēties un pieteikties līdz 17.oktobrim pie skolotājām: V. Banzenas, O.Ļitvinovas,V. Mielavas vai A. Miltas.

 

														
Irēna Birgersone

Vecāku sapulce

4.oktobrī individuālas vecāku sarunas ar priekšmetu skolotājiem 17.00 – 18.00 klasēs. Skolas vecāku sanāksme 18.00 zālē.

														
Irēna Birgersone