Piedalies!

Tā ir Tava iespēja, piesaki savu kandidatūru jau tagad!👏

10.oktobrī:
🍁8.30 prezidenta kandidātu debates (5.-12.klasēm)
🍁11.40 prezidentu vēlēšanas skolas ēdamzālē

														
Dita Dubulta

absolvente Dace Preisa

Līdz Brocēnu vidusskolas 7️⃣5️⃣. jubilejas salidojumam 21.oktobrī – 1️⃣4️⃣ dienas! ☺️🤩🥳

Ciklā “Mana skola Brocēnos lepojas – absolventi!”
Zinātkārā un labsirdīgā Dace Preisa 🤩👩‍⚕️🌞

#manaskolabrocēnos #manaiskolai75 #manaskolabrocenossvin

Brocēnu vidusskola ar cilvēkiem dara brīnumlietas, ja pat tik lieliem introvertiem, kā es, pietiek dūšas runāt visas skolas priekšā “Domu Pūcē”, ālēties uz skatuves “Popielā” un, visbeidzot, atrādīt savu erudīciju visai Latvijai raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks!”. Tā bija unikāla pieredze – celties pirms rītausmas, braukt uz Rīgu ar vismīļākajiem klasesbiedriem un klases audzinātāju un redzēt, kas ir aiz visiem redzamā televīzijā.

6 gadus pēc vidusskolas beigšanas, gandrīz viss iespējamais ir mainījies. Šobrīd mācos Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas fakultātes 5.kursā un strādāju par medicīnas asistentu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā, dziedu korī “Laiksne” un piedalos vairākos studentu zinātniskajos pulciņos. Varbūt daži būs nesapratnē – kā to visu var apvienot? Bet atslēga slēpjas tieši vidusskolas gados, kad piedalījos (gandrīz) visās iespējamās olimpiādēs, dažādos konkursos un skolas pasākumos. Brīžiem jau man bija grūti un biju nesapratnē, kāpēc tie skolotāji spiež no manis pēdējo sulu, bet, acīmredzot, ja ne vidusskolā uztrenētā izturība un zinātkāre, tad arī šodien nebūtu tur, kur esmu. Lai gan “zvaigžņu kleitu” esmu nomainījusi pret slimnīcas drēbēm un halātu, joprojām saglabāju moto: “Jo vairāk dara, jo vairāk var izdarīt! “.

No universālajām dzīves gudrībām mana Brocēnu vidusskola kopā ar vislabāko klases audzinātāju Daigu Ba ir iemācījusi arī cieņu, toleranci un spēju ieklausītes apkārtējos, kas šobrīd ir ļoti nozīmīgi saskarsmē ar pacientiem, pacientu piederīgajiem un kolēģiem.

														
Dita Dubulta